Bijna is het zover, 19 september!

 

Wielerronde van het Loo

Op zondag 19 september gaat het dan gebeuren. De eerste Wielerronde van ’t Loo.

Afgelopen maanden is er veel werk verzet. Door de Coronabeperkingen hebben we pas laat het besluit kunnen nemen om deze wielerronde definitief door te laten gaan. Ondanks de korte periode waarin we de ronde moeten voorbereiden, liggen we prima op schema met de organisatie. Dankzij inzet van veel mensen en natuurlijk bedrijven die ons ruimhartig financieel steunen, denken wij een mooi evenement neer te kunnen zetten.

We hebben een mooi parcours. Gestart wordt op ‘t Loo bij de voormalige Rabobank. Vervolgens over Achterste Loo, Bredasedijk, Van den Tillaartstraat en weer naar ’t Loo.

Het programma ziet er als volgt uit.

12.30 u Johan Kuijken Ploegenkoers, 20 km
14.00 u Dames Elite/amateurs, 50 km
15.30 u Heren Elite/amateurs, 80 km

Met de aanmeldingen loopt het prima. Voor de wedstrijd voor de Heren Elite/Amateurs hebben zich reeds 80 renners ingeschreven.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om te komen kijken naar de wielerronde. Coronaregels blijven gewoon gelden tijdens dit evenement, dus we vragen bezoekers langs het parcours de gebruikelijke 1,5 m afstand te bewaren. Rondom de finish hebben we een coronavrije zone ingericht. Toegang in dit gebied is alleen mogelijk op vertoning van uw identiteitsbewijs en een geldig vaccinatiebewijs (Coronacheck-app) of een negatief corona testbewijs. Uw auto of fiets kunt u parkeren op het grote parkeerterrein bij Bax Totaalrecreatie

Vanwege de wielerronde is doorgaand verkeer op ’t Loo vanaf 8.00 deze dag niet mogelijk. Er zijn wel omleidingsroutes ingesteld. Ook de lijndiensten zullen deze omleidingsroute nemen, waardoor de haltes op ’t Loo vervallen gedurende het evenement.

 

 

 

Wij verwelkomen jullie graag op 19 september!

Stichting Wielercomité Loo Riders